Direct Scouts Istanbul – Omnichannel Çözüm Ortağınız

Direct Scouts Istanbul, Türkiye’deki serüvenine 2008 yılında Eismann Istanbul olarak başlamıştır. Almanya’nın donmuş gıda sektöründe en köklü şirketlerinden biri olan ve bu sene 50. yılını kutlayan Eismann Tiefkühl-Heimservice GmbH’nın yan kuruluşu olarak faaliyet gösteren Eismann Istanbul, 2011 yılının sonuna kadar sadece Almanya'daki Eismann müşterilerine hizmet veriyordu. Ancak, 2012 yılında hizmetlerini genişletme kararı alarak Eismann Tiefkühl-Heimservice GmbH'dan ayrılarak Direct Scouts Istanbul olarak yola devam etti.

Bugün, Eismann hala Direct Scouts'un en büyük ve en sadık müşterilerinden biridir. Eismann'dan ayrılma kararı ile birlikte şirketin başına, halen şirketin genel müdürlüğünü yürüten Ozan Ün getirilmiştir. Ozan Ün'ün sektördeki deneyimi ve yenilikçi yaklaşımı sayesinde Direct Scouts hızla büyüyerek, 2015 yılında dünya çapında donmuş gıda ve dondurma sektöründe faaliyet gösteren en büyük doğrudan satış şirketi olan bofrost Dienstleistungs GmbH und Co. KG ile iş birliğine başladı.

Son olarak, 2023 yılında Çin'in teknoloji devi vivo ile anlaşarak Türkiye'deki vivo müşterilerine hizmet vermeye başlayan Direct Scouts Istanbul, 2024 yılı itibarıyla üç farklı lokasyonda bulunan 130 çalışanı ile 7 farklı dilde hizmet vermektedir.

Omnichannel çözümleri sayesinde, müşterilere telefon, canlı sohbet, e-posta, sosyal medya ve/veya WhatsApp gibi kanallar aracılığıyla destek sağlamakta ve müşterilere benzersiz bir müşteri hizmetleri deneyimi sunmaktadır.

Misyonumuz

Misyonumuz, Türkiye‘deki çağrı merkezi sektöründe öncü bir konumda yer almak ve Alman kalitesinde hizmet sunarak hem müşteri memnuniyetini hem de çalışan memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktır.

Müşteri memnuniyeti, işimizin merkezinde yer alır. Müşterilerimize en üst düzeyde hizmet sunmak için sürekli olarak kendimizi geliştirir ve yenilikçi çözümler sunarız. Müşterilerin ihtiyaçlarını anlamak ve beklentilerini aşmak için özveriyle çalışırız.

Alman kalitesinde hizmet sunma konusundaki kararlılığımız, işimizin temelini oluşturur. Kalite standartlarına uygun olarak, titizlikle çalışır ve en üst düzeyde performans gösteririz. Sürekli eğitim ve teknolojik yeniliklere yatırım yaparak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefleriz.

Çalışanlarımız, bizim en değerli varlığımızdır. Onların memnuniyeti ve mutluluğu, başarımızın anahtarıdır. Adil bir çalışma ortamı sağlar, yetenekleri geliştirir ve katılımcı bir kültürü teşvik ederiz. Çalışanlarımızın potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için destekleriz ve onların başarılarını kutlarız.

Biz, iş ortaklarımıza ve iş ortaklarımızın müşterilerine mümkün olan en iyi kalitede hizmet sunarak onların güvenini kazanmayı ve iş ortaklarımızla uzun vadeli ve karşılıklı fayda sağlayan ilişkiler kurmayı amaç edinmiş bir ekibiz.

Ozan ÜN
Managing Director